Räknar ihjäl mig

29 december, 2010 Kl. 22:22 Jessica

Att försöka jämföra lokaler där man bara har en fast kuvertavgift med lokaler som istället har hyra, personalkostnader, matkostnader  (samt att alla cateringfirmor anger sina priser exklusive moms vilket också knökar till det) et.c. separat är så sjukt snurrigt. Jag har fina kalkylark och så, men börjar så smått inse att det blir ungefär lika dyrt oavsett vilket ställe man än väljer.

Ett svar till “Räknar ihjäl mig”

  1. Alison skriver:

    Det är skitsvårt det där. Vi tyckte att Eriksberg var prisvärt – det ingick väldigt mycket i kuvertavgiften. Vi dealade dessutom till oss att ta med egen champagne. Tror dock att de stängde 01 eller hur?

    Ska bli jätteroligt att följa bloggen. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *