Notice: wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3847 Notice: get_current_site_name is deprecated since version 3.9.0! Use get_current_site() instead. in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3847 Notice: automatic_feed_links har upphört sedan version 3.0.0! Använd add_theme_support( 'automatic-feed-links' ) istället. in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3840 Notice: register_sidebar kallades felaktigt. Inget id var satt i argumentmatrisen för sidopanelen "widgets_wide_top". Därför används i stället standardargumentet "sidebar-1". Ange manuellt id till "sidebar-1" för att tysta detta meddelande och behålla existerande innehåll i sidopanelen. Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4148 Notice: register_sidebar kallades felaktigt. Inget id var satt i argumentmatrisen för sidopanelen "footer_1". Därför används i stället standardargumentet "sidebar-2". Ange manuellt id till "sidebar-2" för att tysta detta meddelande och behålla existerande innehåll i sidopanelen. Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4148 Notice: register_sidebar kallades felaktigt. Inget id var satt i argumentmatrisen för sidopanelen "footer_2". Därför används i stället standardargumentet "sidebar-3". Ange manuellt id till "sidebar-3" för att tysta detta meddelande och behålla existerande innehåll i sidopanelen. Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4148 Notice: register_sidebar kallades felaktigt. Inget id var satt i argumentmatrisen för sidopanelen "footer_3". Därför används i stället standardargumentet "sidebar-4". Ange manuellt id till "sidebar-4" för att tysta detta meddelande och behålla existerande innehåll i sidopanelen. Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4148 Notice: register_sidebar kallades felaktigt. Inget id var satt i argumentmatrisen för sidopanelen "footer_4". Därför används i stället standardargumentet "sidebar-5". Ange manuellt id till "sidebar-5" för att tysta detta meddelande och behålla existerande innehåll i sidopanelen. Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4148 Notice: Konstruktörsmetoden för WP_Widget i PuffWidget har fasats ut sedan version 4.3.0! Använd
__construct()
istället. in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3903 Brudklänningsbonanza | Marcus & Jessicas bröllop

Brudklänningsbonanza

31 december, 2010 Kl. 14:01 Jessica

Igår ägnade jag hela eftermiddagen åt att pröva brudklänningar. Jag besökte först Bröllopskällan på Hornsgatan och sedan Bröllopsbutiken på S:t Eriksplan. Här kommer ett urval av de jag prövade, ingen av dem kändes helt perfekt. En del bara galna… Men att jag vill ha en A-linjeformad med väldigt markerad midja står helt klart.

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3971

7 svar till “Brudklänningsbonanza”

 1. Ingrid EM skriver:

  Högra spalten, tredje uppifrån är helt gudomlig. Vilken midja! *grönögd avund*
  Den översta i högra spalten är också fin. Nästan alla är jättefina.
  Synd att man bara kan ha dessa fantastiska kreationer en gång.

 2. Anna skriver:

  Men gud, jag börjar nästa gråta bara av att se dig PROVA klänningar. Gudomligt vacker kommer du att bli.

 3. Jessica skriver:

  Ni är så fina! Åh det här ska bli så kul.

 4. petrametra skriver:

  Så roligt du måste ha haft! Och klänningarna sitter som gjutna.
  All lycka med planeringen och lokalen och allt!!!

 5. Ginger skriver:

  WOW! Du ser helt fantastisk ut i alla klänningar! Kul att du startat denna blogg! Ser fram emot att följa planeringen. Kram från NY.

 6. Åsa skriver:

  Det är härligt att läsa bröllopblogg fast nan redan är gift. Har du tittat på Garamaj? // asaochviktor.blogg.se

  • Jessica skriver:

   Ja, det var den allra första butiken jag testade klänningar i, men då hade jag inte något batteri i kameran… Hittade ingen perfekt modell där heller, men tygerna var fantastiska.
   Kul att se din blogg också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Integritetsinställningscenter

Necessary

Advertising

Analytics

Other