Notice: wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3847 Notice: get_current_site_name is deprecated since version 3.9.0! Use get_current_site() instead. in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3847 Notice: automatic_feed_links har upphört sedan version 3.0.0! Använd add_theme_support( 'automatic-feed-links' ) istället. in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3840 Notice: register_sidebar kallades felaktigt. Inget id var satt i argumentmatrisen för sidopanelen "widgets_wide_top". Därför används i stället standardargumentet "sidebar-1". Ange manuellt id till "sidebar-1" för att tysta detta meddelande och behålla existerande innehåll i sidopanelen. Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4148 Notice: register_sidebar kallades felaktigt. Inget id var satt i argumentmatrisen för sidopanelen "footer_1". Därför används i stället standardargumentet "sidebar-2". Ange manuellt id till "sidebar-2" för att tysta detta meddelande och behålla existerande innehåll i sidopanelen. Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4148 Notice: register_sidebar kallades felaktigt. Inget id var satt i argumentmatrisen för sidopanelen "footer_2". Därför används i stället standardargumentet "sidebar-3". Ange manuellt id till "sidebar-3" för att tysta detta meddelande och behålla existerande innehåll i sidopanelen. Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4148 Notice: register_sidebar kallades felaktigt. Inget id var satt i argumentmatrisen för sidopanelen "footer_3". Därför används i stället standardargumentet "sidebar-4". Ange manuellt id till "sidebar-4" för att tysta detta meddelande och behålla existerande innehåll i sidopanelen. Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4148 Notice: register_sidebar kallades felaktigt. Inget id var satt i argumentmatrisen för sidopanelen "footer_4". Därför används i stället standardargumentet "sidebar-5". Ange manuellt id till "sidebar-5" för att tysta detta meddelande och behålla existerande innehåll i sidopanelen. Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4148 Notice: Konstruktörsmetoden för WP_Widget i PuffWidget har fasats ut sedan version 4.3.0! Använd
__construct()
istället. in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3903 Bröllopsfotograf? | Marcus & Jessicas bröllop
Notice: Undefined offset: 0 in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-content/themes/wedding/functions.php on line 33

Bröllopsfotograf?

9 januari, 2011 Kl. 20:03 Jessica

Har  ni några bra tips på bröllopsfotografer? Min älskade är inte så värst förtjust i att bli fotograferad medan jag är en extrem linslus… Har heller ingen jättelust att bli komplett ruinerad 🙂

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3971

4 svar till “Bröllopsfotograf?”

 1. Jessica skriver:

  Jag tipsar om min egen bröllopsfotograf, Eva Kronfält. Kolla hennes blogg: http://www.kronfalt.se/

  Hon är jättebra! Dock stationerad i Lund, men sånt kan ju lösas.

 2. Maria skriver:

  Jag tipsar också om min egen bröllopsfotograf, Louise Petterson, http://wilmafoto.se/. Varken jag eller min man gillar att bli fotograferade men hon var väldigt lugn och avslappnad, bra på att “regissera” oss men ändå göra sig osynlig. Vi gjorde en preshoot några veckor innan bröllopet vilket var väldigt skönt för då hade vi liksom känt på varandra. Nu håller hon på att göra om sin hemsida så tyvärr ligger bara senaste bröllopet ute i bloggen: http://wilmafoto.se/blogg/

  Lycka till med bröllopsplaneringen!

 3. Linda skriver:

  Vi har valt en hobbyfotograf till vårt bröllop. Till en början så var vi på jakt efter en “riktig” fotograf men det kändes onödigt dyrt när vi vill ha våra bilder på en skiva och inte beställa en massa förstoringar och album utan göra själva.

  Så mitt tips är att välja en hobbyfotograf som verkligen brinner för fotografering. Vi har valt johannamajkvist.blogspot.com

 4. Zara skriver:

  Ronja kanske? Annars känner jag en som heter Karin som är jätteduktig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Integritetsinställningscenter

Necessary

Advertising

Analytics

Other