Bokat

24 januari, 2011 Kl. 17:37 Jessica

Med tanke på att vi knappt varit förlovade i mer än en månad så är jag väldigt nöjd att vi lyckats komma så långt i planeringen som vi gjort. Lokalen är bokad, kyrkan är bokad, make-up-artist och hårstylist och blommor är bokade och även hårfärgning måndagen innan. Idag la jag handpenning på brudklänningen och den kommer om ca 4 månader. Imorgon reser vi till Thailand och där får vi fila på gästlistan och annat smått och gott.

3 svar till “Bokat”

 1. Alison skriver:

  Jäklar, bra jobbat! Blev det det datum du nämnde i inlägget om lokalen?

  Sjukt nyfiken på klänningen. Själv provade jag idag ut Vera Wang-klänningen som min styvmamma felköpt. Jag behöver din PT.

 2. Jessica skriver:

  Det blir den 23:e juli 🙂

  Hur coolt som helst med Vera Wang oavsett form. Kolla in min pt på http://aldrigvila.blogg.se

 3. Bokomaten skriver:

  Believe it or not, det blir VW för mig med, men min är för stor så jag får svulla i några månader, hehe. Helt sjukt vad mycket du hann med på bara en månad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *