1 gram hit eller dit

15 mars, 2011 Kl. 20:16 Jessica

… gör tydligen stor skillnad. Kollade upp via Postens ”Skickaguiden” vad portot skulle bli för det andra misslyckade paret skor från ASOS. När jag matade in siffrorna så fick jag fram 162:- och inte 237:- som jag betalade senast. Började dra i variablerna och såg att så fort paketet går upp till 1001 gram så kostar det alltså 75:- mer. Det blev till att optimera inpackningen så till slut hamnade vikten nu på 970 gram och paketet åker tillbaka till England så snart jag får lämna hemmet. 

2 svar till “1 gram hit eller dit”

  1. Julia skriver:

    Hurra, eller hur man nu ska se det.

  2. Jessica skriver:

    Med tanke på vad allt kostar är varenda sparad krona fantastisk 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *