Notice: wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3847 Notice: get_current_site_name is deprecated since version 3.9.0! Use get_current_site() instead. in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3847 Notice: automatic_feed_links har upphört sedan version 3.0.0! Använd add_theme_support( 'automatic-feed-links' ) istället. in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3840 Notice: register_sidebar kallades felaktigt. Inget id var satt i argumentmatrisen för sidopanelen "widgets_wide_top". Därför används i stället standardargumentet "sidebar-1". Ange manuellt id till "sidebar-1" för att tysta detta meddelande och behålla existerande innehåll i sidopanelen. Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4148 Notice: register_sidebar kallades felaktigt. Inget id var satt i argumentmatrisen för sidopanelen "footer_1". Därför används i stället standardargumentet "sidebar-2". Ange manuellt id till "sidebar-2" för att tysta detta meddelande och behålla existerande innehåll i sidopanelen. Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4148 Notice: register_sidebar kallades felaktigt. Inget id var satt i argumentmatrisen för sidopanelen "footer_2". Därför används i stället standardargumentet "sidebar-3". Ange manuellt id till "sidebar-3" för att tysta detta meddelande och behålla existerande innehåll i sidopanelen. Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4148 Notice: register_sidebar kallades felaktigt. Inget id var satt i argumentmatrisen för sidopanelen "footer_3". Därför används i stället standardargumentet "sidebar-4". Ange manuellt id till "sidebar-4" för att tysta detta meddelande och behålla existerande innehåll i sidopanelen. Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4148 Notice: register_sidebar kallades felaktigt. Inget id var satt i argumentmatrisen för sidopanelen "footer_4". Därför används i stället standardargumentet "sidebar-5". Ange manuellt id till "sidebar-5" för att tysta detta meddelande och behålla existerande innehåll i sidopanelen. Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4148 Notice: Konstruktörsmetoden för WP_Widget i PuffWidget har fasats ut sedan version 4.3.0! Använd
__construct()
istället. in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3903 Shedding for the Wedding | Marcus & Jessicas bröllop

Shedding for the Wedding

17 mars, 2011 Kl. 22:59 Jessica

Jag knarkar bröllopstv-serier. Just nu är favoriten “Shedding for the Wedding”. Det är en “Biggest Loser”-del i det hela: de tränar och går ner i

vikt  och tävlar såklart om att gå ner mest (eller inte minst…)  för att få vara kvar i tävlingen och så är det pristävlingar om delar till bröllopet såsom ringar, blommor och kläder. Det som gör att jag gillar den är att det är par som tävlar mot varandra vilket gör att det är inte så extremt brudfixerat och deltagarna är faktiskt nästan sympatiska. En annan bröllopsserie som nyligen börjat är “Wedding Wars” som är en mashup av Robinson och bröllopstävling är däremot inte alls särskilt trevlig för där är det så sjukt vidriga par bara, bl.a. är Jessica från “Bridalplasty” med där… den tjejen vill verkligen vinna sitt bröllop till vilket pris som helst. Inte för att jag skulle ha något emot att vinna en del av bröllopet, men det finns inget pris i världen som skulle få mig ställa upp i t.ex. “4 bröllop” som snart börjar på TV4.

 

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3971

2 svar till “Shedding for the Wedding”

  1. Intressant koncept. Har man då även personligare tränare likt Biggest Loser eller sker allting hemmavid?

    • Jessica skriver:

      Det är två tränare och de bor alla ihop på typ en ranch och lär sig laga lite nyttigare mat etc så det är väldigt lika Biggest Loser. Bara det att målet är lite annorlunda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Integritetsinställningscenter

Necessary

Advertising

Analytics

Other