Statusuppdatering

6 april, 2011 Kl. 23:47 Jessica

Våra kuvert anlände Stockholm med DHL i måndags redan och idag gjorde vi de första utskrifterna och monterade 4 kort. Det gick faktiskt smidigare än vi trodde med själva monteringen, men imorgon blir det inköp av stållinjal för att förenkla det hela. Om allt går vägen + att kuverten kommer till Värmland i rimlig tid så kanske de går ut redan nästa vecka. Bara ca 1,5  månader senare än tänkt.

Jag har hämtat brudklänningen och den passade tack och lov helt perfekt! Slöja införskaffades också (den här gången i rätt nyans) och jag köpte ett halssmycke förra veckan. Det börjar verkligen närma sig 🙂 Någon dag här framöver ska jag ta och passa på att pröva hela outfiten med skor och allt, men då måste Marcus hålla sig hemifrån och Pixel låsas in i något annat rum…

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *