Inbjudningarna är nu på väg!

12 april, 2011 Kl. 13:33 Jessica

I förmiddags lämnade jag in inbjudningarna på ICAs post på Ringen. En mycket trevlig och hjälpsam tjej handstämplade samtliga kuvert, en service jag blev väldigt glad för eftersom dagens automatiska postsortering inte är vidare snäll mot brev.

Innan jag gick till posten så passade jag på att ringa till kyrkan och höra så att det inte hade blivit något missförstånd med tid och datum för vigseln… men allt var helt i sin ordning. Puh.

Det känns fantastiskt skönt att de äntligen är iväg, ca en och en halv månad senare än planerat, och  att jag  överlevde att klistra ihop dem och klistra på frimärkena (var rädd jag skulle behöva dela George i Seinfeldts fästmös öde och dö av klisterförgiftning, för fy fan vad illa det smakade…)

Nu hoppas jag bara att hemsidan ska fungera som tänkt och att gästerna kommer kunna lista ut hur de ska lyckas svara på inbjudan, och det gärna även i tid.

Ett svar till “Inbjudningarna är nu på väg!”

  1. Bröllopsgäst skriver:

    Åååååh vad fina de var! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *