57 dagar kvar

27 maj, 2011 Kl. 17:37 Jessica

Det är 57 dagar tills dess att jag och Marcus blir äkta makar. Vi vet nu vilka som kommer komma till bröllopet och det är dags att göra bordsplacering…  well, vi har redan dragit på det nästan två veckor. Någon som har några bra råd på hur man lyckas allra bäst med den?

I övrigt har det mesta fallit på plats. Fick precis mail om att tärnklänningarna är skickade så nu är det bara att hålla tummarna för att de passar. Men det ska nog gå fint det med. Min brudklänning har dock blivit lite för stor.

Vi har dessutom fått en godkänd hindersprövning så egentligen är det väl inget mer som behöver fixas?

2 svar till “57 dagar kvar”

  1. Julia skriver:

    Vi gjorde vår med postits. Lätta att flytta runt och man får överblick. Vi har inte så mycket fri väggyta, så jag använde en tavla…

  2. Bröllopsgäst skriver:

    tänk inte på några ”regler” utan gör bara som ni känner för, det tror jag på i alla fall! Vi satte – kanske lite taskigt – de som ev inte skulle kunna komma (några höggravida) på kanterna för att det inte skulle bli så mycket hål ifall de inte kunde komma. – Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *