Brudklänningen från Justin Alexander

26 juli, 2012 Kl. 20:40 Jessica

Hittade den perfekta klänningen från Justin Alexander i en katalog på Bröllopsbutiken i Stockholm när jag var där första gången för att pröva klänningar. Jag ville verkligen inte ha en klänning i polyester så det fanns inte så mycket att välja mellan när det kom till siden. Den dök upp efter någon vecka och jag kunde då pröva den, dock i en lite väl liten storlek. Väntetiden på klänningar kan vara åtskilliga månader så jag beställde rätt snart. Och när den anlände var den helt perfekt!

“This silk chiffon and silk dupioni circular cut ball gown has a classic sweetheart neckline, a draped waist and a gathered bodice. The back waistline is accented with an askew, detachable, bow at the centre atop a chapel length train.”

Här har ni mitt lilla inspirationskollage jag photoshoppade ihop på mig och katalogbilderna för att få en känsla innan beställningen.

 

Ett svar till “Brudklänningen från Justin Alexander”

  1. Ingrid EM skriver:

    Släng dig i väggen Grace Kelly och ta Marilyn med dig när du går. Jessica är den vackraste vildaste brud jag sett i hela mitt liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *